Tarieven 2022

Tijdens het kennismakingsgesprek is het vooral belangrijk dat je bij mij op de goede plaats bent; dat er een basis van veiligheid en vertrouwen is, van waaruit we vervolgens gaan werken. Dit kennismakingsgesprek is gratis.

Vervolgens geldt een tarief van €65,00 per uur (op basis van een individueel consult). Ik vind het belangrijk dat de begeleiding goed van start gaat maar ook goed wordt beëindigd. De laatste afspraak is altijd een eindgesprek waardoor je op een goede manier de draad zelf weer kunt oppakken.
Je kunt een afspraak tot 24 uur vóór de sessie kosteloos verzetten, daarna wordt een niet nagekomen afspraak in rekening gebracht.

Voor afwijkende werkzaamheden zoals counseling per email, telefoon, huisbezoek of het geven van een workshop of lezing gelden tarieven in overleg.

Mijn behandelingen worden, vanuit de aanvullende verzekering, vergoed door de zorgverzekeraars door mijn registratie bij de NFG, LVPW en het RBCZ. Via de NFG en LVPW is een lijst in te zien welke zorgverzekeraars de behandeling vergoeden. Het is echter afhankelijk van je eigen polisvoorwaarden of je daarvoor in aanmerking komt. Dit kun je navragen bij je verzekeraar. Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).

Inschrijving K.v.K.-nummer: 51842610 onder Van Wissen Psychosociale Begeleiding

Logo_NFG_nieuw klein website